Trivago fly og hotel – Rejs afsted på ferie og slap af på dit hotel

Trivago fly og hotel

Tag afsted på ferie med Trivago fly og hotel. Du kan søge efter din næste ferie lige her

Med internettets indvandring er det blevet meget nemmere at få overblik over dels kvalitet men også priser. Det gør at specielt rejser er blevet utroligt billige. Med trivago kan du søge på charterferier eller fly og hotel for sig selv uden at skulle fremsøge al informationen selv.

Det anbefales dog også at bruge nogle andre søgemaskiner til at verificere at du har fået den billigste rejse. De justerer nemlig priserne hele tiden baseret på din færden på internettet.

De fleste sider har prisgaranti.

Hvis du er fleksibel i dine rejse søge kriterier, så er Trivago afbudsrejser lige noget for dig.Her kan du få de bedste rejser til den billigste pris.

De af os der har prøvet at rejse før ved også at pris og kvalitet ofte hænger sammen. Men vidste du, at der faktisk er mange forskellige priser på præcist det samme hotelværelse i den præcist samme periode?

Jeg prøvede det før engang hvor jeg skulle bestille en rejse på Hotels.com. Her bestilte jeg hotel for 2 personer i 6 dage for 4600 kr. – Specielt da de havde prisgaranti. Jeg tænkte efter et par dage, at jeg da lige ville udfordre denne garanti, hvilket godt kunne betale sig.

Ved en simpel søgning fandt jeg det præcist samme værelse i den samme periode til 3200 kr., hvilket gav en besparelse på hele 1400 kr.

Søg efter Trivago fly billetter på deres hjemmeside, så sammenligner tjenesten automatisk de bedste priser og giver dig overblikket. Hvis du har set tv-reklamen, ved du hvordan det fungerer.

Sådan bruger du den.

Når du bestiller vælger du først hvilken by du vil rejse til.

Dernæst får du en kæmpe liste, hvor du kan sortere på antallet af stjerner, bedømmelser, pris, afstand fra centrum, om de har spa, strand, fri wifi, morgenmad, pool og meget andet.

Sammenlign selv hotellerne og spar massevis af tid ved hurtigere at kunne finde det hotel der passer til dig.

Designet på Trivago’s hjemmeside er fuldstændig forbløffende. Når du har brugt den én gang, så kan du jo søge på de andre maskiner og se om de kan gøre det bedre – Det kan de nok ikke 😉

Held og lykke med ferie-bestillingen hos Trivago Fly og Hotel 😀

 

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
Billige Billetter - Trivago fly, Trivago flybilletter, Trivago afbudsrejser.

Log in with your credentials

Forgot your details?